Изложба уметника Пере, Тадије и Бориса од 8. до 22. септембра у Дистрикту

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Sep.2023, 07:36

Изложба уметника Пере, Тадије и Бориса од 8. до 22. септембра у Дистрикту

Изложба уметника Пере, Тадије и Бориса одржаће се од 8. до 22. септембра у Дистрикту, у оквиру отварања шестог Калеидоскопа културе у Новом Саду. Фото: НСЕПК Изложба ће бити део мултимедијалног догађаја Нераскидиве везе, коју ће новосадска публика имати прилику да погледа и након >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << отварања Калеидоскопа културе, све до 22. септембра.
Након Отварања Калеидоскопа културе, односно од 10. септембра, ова изложба ће бити отворена радним данима од среде до недеље, и то од 10 до 14 часова, па од 16 до 20 часова (двократно). Понедељком и уторком атеље у Дистрикту неће радити. Уметници Петар Мирковић, Тадија Јаничић и Борис Лукић, годинама уназад стварају и раде у атељеу који се налази у Новом Саду, баш на месту данашњег новосадског Дистрикта.
Некада занатлијско место у старој фабрици жица претходних година доживело је потпуну обнову у једно од главних места културе у Новом Саду, све захваљујући иницијативи Фондације Нови Сад – Европска престоница културе, где они сада имају своје нове атељее.
Улаз слободан.
Multimedijalni događaj „Neraskidive veze” od 8. do 10. septembra u Distriktu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Изложба уметника Пере, Тадије и Бориса од 8. до 22. септембра у Дистрикту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.