Раденковић: Ђацима основних школа у Трстенику поклон честитка од 8.000 динара

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Avg.2023, 18:13

Раденковић: Ђацима основних школа у Трстенику поклон честитка од 8.000 динара

Исплата, поклон честитке од 8.000 динара на рачун родитеља свих ученика од првог до осмог разреда основних школа на подручју Трстеника почиње у понедељак, 7. августа, рекла је данас помоћница председнице ове општине Марина Раденковић. Фото: Pexels „Од понедељка 7. августа креће исплата >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за сву децу која су се пријавила и која похађају све наше основне школе, могу да очекују до краја августа на својим рачунима ову новчану поклон честитку“, изјавила је Раденковић за РТВ Трстеник.
Она је додала да уколико постоји неки родитељ који је у међувремену отворио текући рачун или је променио банку, може пријавити школи коју дете похађа како би дошло до измена.
„Није проблем уколико неко од родитеља не поседује никакав текући рачун, само је важно да доставе школи свој матични број и личне карте“, навела је Раденковић.
Према њеним речима, општина Трстеник је издвојила 24 милиона динара да би преко 2.000 ђака примило поклон честитку.
„Желела бих овом приликом да честитам ђацима успешан полазак у школу без обзира да ли су то прваци, седмаци, осмаци.
Надам се да ће ова традиција да заживи и да ћемо, уколико буде могућности повећати поклон честитку“, истакла је Раденковић.
Додала је да ће техничка школа и гимназији у овој општини обезбедити набавку уџбеника за све ученике првог разреда.
у. Школе сматрају да је ово најбољи вид привлачења деце са стране“, закључила је Раденковић.
Dodik: Želimo da podstaknemo Sarajavo da prihvati inicijativu Otvoreni Balkan

 
Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Раденковић: Ђацима основних школа у Трстенику поклон честитка од 8.000 динара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.