Радови на неколико деоница ауто-пута Е-75, режим саобраћаја се мења

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Avg.2023, 09:32

Радови на неколико деоница ауто-пута Е-75, режим саобраћаја се мења

На ауто-путу Е-75, од петље Владичин Хан до петље Врање, у смеру ка Врању, од данас до недеље 6. августа у 19 сати одвијају се радови на дилатацији, саопштило је Јавно предузеће „Путеви Србије“. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић За време извођења радова, за саобраћај су затворене возна >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и зауставна саобраћајна трака, а саобраћај се одвија претицајном саобраћајном траком.
Како се наводи у саопштењу, на истом ауто-путу, у зони петље Велика Плана, до 31. августа се продужавају радови на санацији надвожњака, у оба смера.
У зони радова, саобраћај се одвија возном и претицајном саобраћајном траком, док је зауставна саобраћајна трака затворена за саобраћај. На надвожњку се саобраћај одвија наизменичним пропуштањем возила.
На деоници од петље Трупале до петље Ниш Југ, у зони петље Трупале, до 7. августа се продужавају се радови на реконструкцији моста, у смеру ка Нишу.
Саобраћај је преусмерен из десне коловозне траке у леву коловозну траку на техничком службеном пролазу и одвија се двосмерно, а затим се поновним преусмеравањем враћа у свој редован ток. Због извођења радова на мосту, за саобраћај ће бити затворен општински пут испод ауто-пута, а саобраћај ће се преусмеравати на локалне путеве.
Такође на ауто-путу Е-75, у зони петље Водањ, до 10. августа се продужава измењен режим саобраћаја због радова на санацији надвожњака.
Саобраћај се у оба смера одвија возном и претицајном саобраћајном траком, док су зауставне саобраћајне траке затворене за саобраћај. Семафорско регулисање саобраћаја на надвожњаку, возила се пропуштају наизменично, додаје се у саопштењу.
Sat čekanja za putnička vozila na Horgošu i za kamione na Batrovcima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радови на неколико деоница ауто-пута Е-75, режим саобраћаја се мења се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.