Александар Митровић кажњен са осам мечева суспензије и 75.000 фунти

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Apr.2023, 20:06

Александар Митровић кажњен са осам мечева суспензије и 75.000 фунти

Фудбалер Фулама и репрезентативац Србије Александар Митровић кажњен је са осам мечева суспензије због црвеног картона који је добио на мечу четвртфинала ФА Купа између Манчестер Јунајтеда и Фулама. Фото: Танјуг/AP Photo/Francisco Seco Уз то, Србин ће морати да плати и новчану казну у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << висини од 75.000 фунти.
Дисциплинска комисија Фудбалске асоцијације Енглеске (ФА) повећала је иницијалну казну Митровићу са три на чак осам утакмица, па најбољи стрелац Фулама неће моћи да игра практично у наредна два месеца.
Митровић је један меч казне одрадио, што значи да му остаје још седам утакмица које ће морати да прескочи.
Митровић је у мечу против Манчестер Јунајтеда искључен јер је после досуђеног пенала за „ђаволе“ и искључења Вилијана насрнуо на судију Криса Кавану, ког је неколико пута повукао и одгурнуо. По аутоматизму је одмах био суспендован на три меча, али је ФА тражио додатну казну због насилничког понашања.
Уз Митровића, казну је добио и менаџер Фулама Марко Силва, који је суспендован са наредна два меча и мораће да плати 20.000 фунти.
Anćeloti: Energija i iskustvo fudbalera Real će odlučiti meč sa Barselonom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Александар Митровић кажњен са осам мечева суспензије и 75.000 фунти се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.