Путин честитао Ердогану 70. рођендан

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Feb.2024, 15:06

Путин честитао Ердогану 70. рођендан

Руски председник Владимир Путин разговарао је данас телефоном са турским колегом Реџепом Тајипом Ердоганом и честитао му 70. рођендан, саопштено је из Ердогановог кабинета. Фото: Танјуг/AP Photo/Denes Erdos, File “Председник Ердоган разговарао је телефоном са председником Русије Владимиром >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Путином. Председник Русије је у току дана честитао председнику Ердогану рођендан. Путин је захвалио нашем председнику на доприносу у развоју пријатељских турско-руских односа“, наводи се у саопштењу, преноси ТАСС.
Путин планира да посети Турску, а портпарол Кремља Дмитриј Песков изјавио је раније да до те посете може доћи и пре председничких избора у Русији 17. марта. ‘“Спремамо се за ову посету, датуми још нису одређени. Очекујемо да ће се то догодити у догледној будућности. Не искључујемо ни могућност пре руских председничких избора“, рекао је Песков.
Palestinski premijer podneo ostavku

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин честитао Ердогану 70. рођендан се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.