Руске снаге на повољнијим позицијама код Авдејевке, одбиле 7 контранапада

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Feb.2024, 15:29

Руске снаге на повољнијим позицијама код Авдејевке, одбиле 7 контранапада

Руске снаге помериле су се на повољније позиције код Авдејевке и одбиле седам непријатељских контранапада, саопштило је данас руско министарство одбране. Фото: Танјуг/AP „У области Авдејевке, јединице бојне групе ‘Центар’ помериле су се на повољније позиције, погодивши трупе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и опрему 3. Јуришне бригаде украјинске војске и 107. Територијалне дефанзивне бригаде у близини Тоњенкоја у Доњецкој републици. Као додатак на то, седам непријатељских контранапада одбијено је у близини Новгородскоја, Лењинскоја, Ласточикна и Новобахмутовка, у ДНР“, наводи се у саопштењу које је пренео ТАСС.
Према руском министарству, украјинска војска изгубила је до 100 војника, четири оклопна борбена возила, осам моторних возила, вишецевни ракетни бацач „град“, Д-30 хаубице и уређај за електронско ометање „буковел-АД“.
Sirski: Situacija na frontu teška na mnogim pravcima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Руске снаге на повољнијим позицијама код Авдејевке, одбиле 7 контранапада се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.