Данас облачно и ветровито, температура од 7 до 11 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Dec.2022, 11:03

Данас облачно и ветровито, температура од 7 до 11 степени

У Србији ће данас током дана бити умерено до потпуно облачно уз слаб и умерен југоисточни ветар. Који ће после подне у кошавском подручју бити у појачању, а највиша дневну температуру кретаће се од 7 до 11 степени. Фото: Градске инфо Током ноћи облачно у кошавском подручју уз умерен >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и јак југоисточни ветар. Који ће на југу Баната и у доњем Подунављу имати олујне ударе.
Слаба киша очекује се местимично на западу и југу земље.Јутарња температура од -1 до 3. Највиша дневна од 7 до 11, у Тимочкој Крајини око 4 степена Целзијуса.
Ујутру по котлинама и долинама река јужне и југозападне Србије магла.
И у Београду данас умерено до потпуно облачно, уз слаб и умерен југоисточни ветар. Који ће после подне и увече бити у појачању на умерен и јак.Јутарња температура од 0 до 2, највиша дневна око 9 степени.
Наредних седам дана у кошавском подручју дуваће умерен и јак југоисточни ветар. Који ће на југу Баната и у доњем Подунављу имати повремено и олујне ударе, посебно у недељу и понедељак ујутру.
У уторак после подне ветар ће краткотрајно бити у слабљењу и скретању на северозападни.
На планинама се очекује топљење снега.
AMSS savetuje oprez u vožnji zbog magle,poledice, ali i vetra

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас облачно и ветровито, температура од 7 до 11 степени се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.