На граничном прелазу Шид теретњаци чекају 6 сати, на Батровцима 5

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Feb.2023, 15:23

На граничном прелазу Шид теретњаци чекају 6 сати, на Батровцима 5

На граничном прелазу Келебија, на излазима теретна возила чекају два сата, информација је Управе граничне полиције од 13 и 15 часова. Фото: Танјуг/Александра Орлић На Батровцима теретна возила чекају пет, а на прелазу Шид шест сати.
Сат времена чекају теретњаци на прелазу Сремска >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Рача, док на осталим прелазима нема дужег задржавања за све категорије возила. На деоници Ужице – Бела Земља, на излазу из Ужица, у смеру ка Белој Земљи одвијају се радови на сечењу асфалта и поправци водоводне цеви и трају 16 часова.
За саобраћај је затворена лева саобраћајна трака из смера Ужица, док се саобраћај одвија у две саобраћајне траке. На деоцнии Љиг (Латковић ) – Мионица (Маљевић) биће измењен режим саобраћаја због радова у насељу Бања Врујци од 6. фебруара до 30. априла уз наизменично пропуштање возила.
У зони наплатне станице Ћићевац на деоници петља Појате – Ћићевац, а у смеру ка Ћићевцу делимично је сужен коловоз са десне стране, око 100 м испред и иза наплатне станице Појате.
Наплатна станица Појате ради несметано са свим прилазним тракама.
Измена режима саобраћаја планирана да траје до 1. априла.
Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На граничном прелазу Шид теретњаци чекају 6 сати, на Батровцима 5 се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.