Вучић: За седам дана крећу радови на путу од Памбуковице ка Убу, готов до 6.маја

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Mar.2024, 13:05

Вучић: За седам дана крећу радови на путу од Памбуковице ка Убу, готов до 6.маја

Председник Александар Вучић посетио је данас село Памбуковица у близини Уба и најавио да ће већ за недељу дана почети радови на реконструкцији пута од Памбуковице ка Убу у дужини од 12 километара, који ће бити завршен до Ђурђевдана, 6. маја. FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bg „Дошао сам овде >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << не први већ трећи пут, а један пут смо у Памбуковици урадили како ваља. Морамо да урадимо пут према Убу од 12 км, комплетну реконструкију. Ауто ми је у једном тренутку поскочио као на трамболини“, рекао је Вучић обраћајући се грађанима.
За Ђурђевдан ће неко други доћи да отвори пут до Уба, рекао је Вучић и истакао да ће бити потпуно нов и као писта.
Додао је да треба да се уради и пут ка Коцељеви, од Памбуковице до пута Ваљево – Шабац, где би радови требало да крену за месец и по дана.
„Хвала драги људи из Памбуковице што сте ме у толиком броју дочекали“, истакао је Вучић.
Најавио је да ће ускоро посетити и Коцељеву.
Vučić u Pambukovici razgovara s meštanima, prisustvuje i Dodik

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: За седам дана крећу радови на путу од Памбуковице ка Убу, готов до 6.маја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.