Батлер разбио Јаниса са 56 поена, Мајами преокренуо -14 за 3-1!

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 08:33

Батлер разбио Јаниса са 56 поена, Мајами преокренуо -14 за 3-1!

Џими Батлер одиграо је меч каријере и довео Мајами на корак од пласмана у другу рунду НБА плеј-офа. Фото: Танјуг/AP Photo/Marta Lavandier Батлер је постигао 56 поена, рекорд каријере у плеј-офу и рекорд Хита у плеј-офу за победу над Милвоки Баксима 119:114.
Хит је преокренуо -14 у последњој четвртини >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и повео 3-1 у серији против најбољег тима целе НБА лиге у регуларном делу сезоне. Батлер је шутирао 19/28 из игре и 15/18 са линије за слободна бацања те додао девет скокова за осмог носиоца Истока.
Он је преломио меч на минут пре краја са два узастопна коша са дистанце при вођству Бакса 109:107, након чега је узвикивао: „Ово сам ја!“
Батлер је постигао 21 поен у последњој четвртини! Бем Адебајо је постигао 15 поена уз осам скокова, Кејлеб Мартин 12 уз девет ухваћених лопти, а Гејб Винсент 10 уз осам асистенција за Хит.
Баксима није помогао трипл-дабл Јаниса Адетокумба са 26 поена, 13 асистенција и 10 скокова као ни меч каријере Брула Лопеза са 36 поена и 11 скокова.
По 14 поена додали су Џру Холидеј и Крис Мидлтон који је шутирао скромних 4/12 из игре. Пета утакмица је у среду у Милвокију.
Ivanović: Prijatno sam iznenađen kvalitetom ABA lige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Батлер разбио Јаниса са 56 поена, Мајами преокренуо -14 за 3-1! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.