Ако вам се једе нешто слатко направите колач за 5 минута!

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jun.2023, 14:00

Ако вам се једе нешто слатко направите колач за 5 минута!

Ако желите да једете нешто слатко током дана, онда је овај брзи рецепт за торту у шољи право решење за вас. Колач је брз, укусан и сигурно ће задовољити ваше сладокусце за само неколико минута. Фото: Pixabay/ MrGajowy3 Састојци: 4 равне кашике брашна 4 равне кашике шећера 1/2 кашичице прашка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за пециво 2 кашике какаоа 1 јаје 3 кашике уља 3 кашике млека 1 шоља чаја Припрема:   У шољу ставите брашно, шећер, какао и прашак за пециво и добро промешајте да се све равномерно распореди. Додајте јаје и поново промешајте. Додајте уље и млеко и добро промешајте да не остану грудвице. Ставите шољу у микроталасну пећницу и укључите је да се пече: 4 минута – 850 вати или 3 минута – 1000 вати. Када је готово извадите из микроталасне (пазите јер је шоља врућа), оставите 2-3 минута да се охлади, сипајте фил, сладолед, џем…или шта год желите и уживајте у укусној ужини .
Evo zašto treba da jedemo kajsije svaki dan!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ако вам се једе нешто слатко направите колач за 5 минута! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.