Сутра претежно облачно са слабом кишом, највише од 5 до 10 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Feb.2023, 17:13

Сутра претежно облачно са слабом кишом, највише од 5 до 10 степени

У Србији ће сутра бити претежно облачно, на југу и истоку Србије пре подне у нижим пределима са слабом кишом и суснежицом, на планинама уз провејавање снега, а највиша дневна температура износиће од 5 до 10 степени. Фото: Градске инфо Према прогнози Републичког хидрометеоролошког >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << завода, дуваће слаб и умерен, на истоку и југоистоку Србије повремено и јак северозападни ветар. Најнижа температура од -3 до 3 степена.
У другом делу дана јаче наоблачење са севера које ће после подне у северним, а увече и током ноћи и у осталим крајевима условити кишу, на планинама снег.
У току ноћи уз пад температуре снег се очекује и у нижим пределима југозападне, јужне и југоисточне Србије, а северозападни ветар биће у појачању.
И у Београду ће сутра ујутру и пре подне бити мало и умерено облачно, са дужим сунчаним интервалима. После подне наоблачење са кишом. Ветар слаб до умерен, северозападни. Најнижа температура око 1, а највиша око 8 степени.
Увече и током ноћи облачно са кишом, уз умерен, повремено и јак северозападни ветар. Према изгледима времена за наредних седам дана, наредних дана хладније, од недеље се у јутарњим сатима очекује слаб и умерен мраз, а почетком следеће седмице у већини места дневна температура око нуле.
У суботу (04.02.) облачно и ветровито, са мешовитим падавинама (кишом и снегом) – више падавина ће бити у источној, централној и југоисточној Србији, од 10 до 30 мм за 24 сата. Дуваће јак и олујни северозападни ветар.
У недељу престанак падавина и постепено слабљење ветра. Од понедељка до краја периода умерено облачно и углавном суво, у другој половини недеље уз пораст дневних температура.
Na trećem testu najveće interesovanja učenika za biologiju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра претежно облачно са слабом кишом, највише од 5 до 10 степени се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.