У последњих 48 сати 70 милиона нових корисника на платформи Тредс

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 20:31

У последњих 48 сати 70 милиона нових корисника на платформи Тредс

На апликацији Тредс (Threads) је за мање од 48 сати пријављено 70 милиона нових корисника, што је више него двоструко више од 30 милиона, колико их је било у првих 24 сата од покретања те апликације. Фото: Танјуг/AP Photo/Richard Drew Власник компаније Мета у чијем власништву је и Тредс, Макр >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Закерберг, оценио је да је то далеко премашило њихова очекивања, пренео је Гардијан.
Он је навео да жели да “љубазност“ буде у фокусу привлачности апликације, позивајући се на забринутост да је ривалска платформа Твитер, која има више од 250 милиона корисника, постала превише непријатељска за појединце.
“Циљ је да останемо пријатељски настројени док се ширимо. Мислим да је то могуће и да ће на крају то бити кључ нашег успеха. То је један од разлога зашто Твитер никада није успео онолико колико мислим да је требало, а ми желимо да то урадимо другачије“, рекао је он.
Твитер је раније данас запретио да ће тужити власника Фејсбука Марка Закерберга и компанију Мета због оснивања нове платформе.
„Захтевамо да Мета одмах предузме кораке да престане да користи било какве Твитерове пословне тајне или друге високо поверљиве информације“, навео је Твитер.
Власник Твитера Илон Маск раније је, поводом лансирања „Тредса“, написао на Твитеру да је „конкуренција у реду, варање није“.
Bajnens: Bitkoin blago pao za 1,19 odsto na 27.800 evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У последњих 48 сати 70 милиона нових корисника на платформи Тредс се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.