Вучић: За увођење обавезног војног рока 48 одсто грађана старости 18-29 година

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Feb.2024, 09:02

Вучић: За увођење обавезног војног рока 48 одсто грађана старости 18-29 година

Председник Србије Александар Вучић рекао је синоћ да је већина грађана Србије старости од 18 до 29 година за увођење обавезног војног рока – 48 одсто, док се тој идеји противи 39 одсто. Фото: Танјуг/ Министарсто одбране и Војске Србије „Када издвојите део људи од 18 до 29 година, код >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << њих је 48 одсто за увођење војног рока.  Док је 39 одсто против. Ови остали су за нешто између. Међутим, интересантно је, од ових 39 одсто, који су против служења војног рока, 54 одсто њих мисли да Србија не ради довољно и да је морала оштрије и снажније да реагује по питању Косова“, рекао је Вучић за ТВ Хепи и додао да је међу онима који се залажу за увођење војног рока, свега 42 одсто који мисле исто то.
Председник је додао да тај парадокс и како је рекао „неморални став“ произилази из хибридног рата који се води против Србије, како би се сви гласови, ма колико различити „слили у један левак такозваних протестних гласова, анти-Вучић гласова, неретко и анти-државних гласова“.
„И то са само једним циљем – рушење Србије, признање независности Косова и рушење самосталности и независности наше земље“ рекао је Вучић.
Вучић је оценио и да опозиционе партије не поседују никакав план нити програм.
„Они су на истом задатку. И неки тамо грађански савез, како год га назовете, неки Зелено леви фронт и ДСС и многи други. И они ће лажно да се разликују, да би неко могао да каже, чекај, нисам баш за ове, али сам за ове. Али на крају се то све скупи у исти левак против Србије“, оценио је Вучић.
 
Vučić: Sve usmereno ka rušenju pozicije Srbije na KiM

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: За увођење обавезног војног рока 48 одсто грађана старости 18-29 година се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.