Биткоин стабилан на 47.257 евра

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Feb.2024, 09:26

Биткоин стабилан на 47.257 евра

Биткоин је данас у 15 часова на највећој светској берзи крипто валута Бајненс имао вредност од 47.257,50 евра, што је отприлике исто као у среду. Фото: Unsplash/denarium_bitcoin Укупан обим трговине биткоинима у последња 24 сата је био 25,89 милијарди евра.
Индекс страха и похлепе (Fear and Greed Index) >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у вези са биткоином данас се налази на нивоу 74 у категорији „похлепа”, што значи да су инвеститори оптимисти поводом даљег раста биткоина, преноси Танјуг. Вредност итиријума (ЕТХ) је порасла за 1,48 одсто на 2.720,72 евра, а вредност бајненс коина (БНБ) за 2,27 одсто на 349,42 евра.
Данас се највише тргује биткоином, итиријумом и соланом (СОЛ).
Највећи раст тренутно бележе криптовалуте СПЕЛЛ, ЕПX и АМП.
Gde je najskuplje biti podstanar?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Биткоин стабилан на 47.257 евра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.