Српски тенисер Новак Ђоковић започео 412. недељу на првом месту АТП листе

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 10:30

Српски тенисер Новак Ђоковић започео 412. недељу на првом месту АТП листе

Српски тенисер Новак Ђоковић започео је данас 412. недељу на првом месту АТП листе, чиме је наставио да увећава сопствени рекорд. Фото: Танјуг/AP Photo/Louise Delmotte Ђоковић на првом месту АТП листе има 9.855 бодова. Српски тенисер има 600 бодова више у односу на другопласираног Шпанца Карлоса >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Алкараза, који је сакупио 9.255 поена.
Рус Данил Медведев је трећи на АТП листи са 8.765 бодова, док је Италијан Јаник Синер на четвртом месту са 8.070 поена.
Рус Андреј Рубљов је пети тенисер света, док је Немац Александер Зверев задржао шесто место на АТП листи. Потом следе Данац Холгер Руне, Пољак Хуберт Хуркач, Американац Тејлор Фриц и Грк Стефанос Циципас.
Што се тиче осталих српских тенисера, Ласло Ђере је задржао 35. позицију на АТП листи са 1.215 бодова, док је Миомир Кецмановић 40. играч света са 1.080 поена.
Душан Лајовић је пао за пет позиција и тренутно је 58. тенисер света са 919 бодова, док је Хамад Међедовић задржао 107. позицију на АТП листи са 586 поена.
Наредна АТП листа биће објављена за недељу дана.
Superboul: Kanzas Siti posle produžetka savladao San Francisko i odbranio titulu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Српски тенисер Новак Ђоковић започео 412. недељу на првом месту АТП листе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.