Олимпијакос разнео Звезду са 39 разлике

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Sep.2022, 21:35

Олимпијакос разнео Звезду са 39 разлике

Кошаркаши Црвене звезде доживели су пораз од 39 разлике на припремном турниру против Олимпијакоса. Фото: Градске инфо Олимпијакос је у другом мечу турнира у Никозији савладао Звезду са огромних 94:55 (24:13, 23:24, 27:12, 20:6)
Црвено-белима је то први пораз у овом пријатељском такмичењу, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << након што су претходно савладали Перистери после неизвесне завршнице.
Έφαγες την προσποίηση από το Λαρεντζακη; Τελείωσε το ζήτημα.
Ψυχολογία, τα πάντα..#OlympiacosBC pic.twitter.com/ojmeOPZxvF
— Paris (@ParisAlexN) September 24, 2022

Иако је Олимпијакос имао двоцифрену предност већ после прве деонице, црвено-бели из Београда су одиграли пристојно прво полувреме и чак добили другу четвртину.
Колапс се, међутим, догодио у наставку.
Шампион Србије и региона је постигао само 12 поена у трећем кварталу који је изгубио са 27:12, а онда крунисао лошу игру са свега шест постигнутиих поена у 4/4 – укупно 18 у другом полувремену.
Најефикаснији били су Лука Митровић са 12, Бен Бентил са 9 и Никола Ивановић са 8 поена.
Олимпијакос су до победе предводили Везенков са 19 и Ларенцакис са 15 поена.
Истакли су се и Џоел Боломбој са 12, као и Алек Питерс и Костас Папаниколау са по 11 поена.
Црвено-белима би ово требало да је био последњи припремни меч, пошто их сада очекује почетан нове сезоне. Изабраници Владимира Јовановића стартују 1. октобра када дочекују МЗТ у АБА лиги.
Poraz košarkaša Mege od Uniksa na VTB Superkupu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Олимпијакос разнео Звезду са 39 разлике се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.