Кошаркаши Црвене звезде дочекују вечерас Олимпијакос у 33. колу Евролиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Apr.2023, 10:01

Кошаркаши Црвене звезде дочекују вечерас Олимпијакос у 33. колу Евролиге

Кошаркаши Црвене звезде дочекаће вечерас у Београду екипу Олимпијакоса у мечу 33. кола Евролиге. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Олимпијакос је лидер на табели најквалитетнијег европског клупског такмичења, пошто тим из Пиреја има 23 победе и девет пораза.
Црвена звезда је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << два кола пре краја регуларног дела Евролиге остала без прилике да се пласира у Топ осам. Српски и регионални шампион је тренутно 11. са скором 15/17.
Црвена звезда је у децембру прошле године као гост у 15. колу Евролиге победила Олимпијакос 90:86. „Без обзира на све, желимо да добијемо ове две утакмице на крају. Олимпијакос је показао да има једну од најбољих екипа, и пласманом на табели, и екипом и квалитетом коју поседује. Екипа која има изузетан таленат, играју годинама заједно, играју по аутоматизму, добро се познају, лако постижу кошеве. Наш циљ је да им онемогућимо да постижу такве кошеве, на свој лаган начин. Здравствено смо бољи, Бранко Лазић је почео јаче да тренира, тренинзима се вратио и Немања Недовић, док ће Бен Бентил за почетак паузирати седам дана“, рекао је тренер Црвене звезде Душко Ивановић уочи меча са Олимпијакосом.
Утакмица 33. кола Евролиге између Црвене звезде и Олимпијакоса биће одиграна вечерас од 19 часова у хали „Александар Николић“ чије капије ће бити отворене два сата раније.
Vojvodina „razbila“ Topličanin na Slanoj bari, već sutra protiv Vardara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Црвене звезде дочекују вечерас Олимпијакос у 33. колу Евролиге се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.