У Србији сутра претежно сунчано, највише 30 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 11:45

У Србији сутра претежно сунчано, највише 30 степени

У Србији ће сутра у већем делу бити претежно сунчано, а само су још понегде на истоку и југоистоку Србије уз локални развој облачности могући краткотрајна киша или пљусак. Фото: Градске инфо Како наводи Републички хидрометеоролошки завод, пљускови са грмљавином још данас ће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << локално бити интензивни уз појаву града и уз изразито неуједначену количину падавина, а од сутра ће уследити стабилизација времена.
Сутра ће дувати слаб и умерен, на истоку Србије и у планинским пределима повремено и јак, северозападни ветар. Најнижа температура биће од 14 до 19, а највиша од 27 до 30 степени. И у Београду сутра претежно сунчано. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 15 до 17, а највиша око 29 степени.
Према прогнози времена за наредних седам дана, до суботе, 15. јула, биће претежно сунчано и све топлије, нарочито следеће седмице, када ће максимална температура у већини места бити од 32 до 37 степени.
Само се у Војводини од среде до петка (12. – 14. јула) уз локални развој облачности очекују краткотрајни пљускови са грмљавином.
Kako sa decom preko granice? Detaljan vodič kada vam je potrebna saglasnost, a kada ne

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији сутра претежно сунчано, највише 30 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.