Закерберг: Метина апликација Тредс већ има 30 милиона корисника

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 07:11

Закерберг: Метина апликација Тредс већ има 30 милиона корисника

Власник компаније Мета Марк Закерберг саопштио је да нова апликација Тредс (Threads) већ има 30 милиона корисника. FOTO: AP Photo/Manu Fernandez, Stephan Savoia Реч је о апликацији коју је Зекерберг описао као „пријатељског“ ривала Твитеру, који је Илон Маск купио у октобру прошле године, преноси >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Би-Би-Си.
Аналитичари сматрају да би апликација ускоро могла да постане главни конкурент Твитеру.
„Било то планирано или не, Мета је објавила апликацију Тредс у савршеном тренутку, када има шансу да се успешно бори са Твитером“, рекао је професор маркетинга на Универзитету Чепмен, Никлас Мир.
Он сматра да ће Тредс профитирати од огромне базе корисника платформе Инстаграм са којом је повезан, преноси Ројтерс.
Метина нова апликација је сада доступна у више од 100 земаља света, међу којима и у Србији, али за сада не и у земљама Европске уније.
Тредс још увек нема хаштегове и функције претраживања кључних речи, што значи да корисници не могу да прате догађаје у реалном времену као на Твитеру, а недостаје му и функција директне размене порука и десктоп верзија.
Упркос овим недостацима, аналитичари углавном сматрају да ова апликација има велику перспективу.
„Апликација за јавну коверзацију са више од милијарду корисника је потребна. Твитер је имао прилику да то уради, али није успео. Надамо се да ми хоћемо“, саопштио је шеф Мете Марк Закерберг на новој платформи Тредс.
Bajnens: Bitkoin ponovo porastao iznad 28.000 evra

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Закерберг: Метина апликација Тредс већ има 30 милиона корисника се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.