3 модна гафа због којих можете изгледати старије

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Apr.2024, 16:01

3 модна гафа због којих можете изгледати старије

Вероватно нисте ни свесни да их правите и да то негативно утиче на ваш изглед. Фото: Pixabay/islandworks Ношење старог грудњака Ниједна криза не може бити изговор да носите грудњак од пре десет година. Не само да више нема своју основну функцију, већ је вероватно и премала за вас. Били >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << бисте запањени колико погрешан грудњак може да утиче на наше држање, а то има везе са годинама. Зато посетите продавницу доњег веша где ће професионалац одредити праву величину грудњака за вас и изабрати добар модел. У њему ћете остати усправни и изгледати боље, а самим тим – и млађе.
Одећа светлих нијанси Одећа која има сиви тон је нешто што би свака жена требало да избаци из свог ормана. Управо ова нијанса, кажу стручњаци, највише стари лице и чини укупан изглед испраним. Ово је посебно тачно јер је боја ближа лицу – па – немојте носити мараме или шалове у овим нијансама. Такође се не препоручују следеће нијансе: светло љубичаста, прашњава розе и бледо сива.
Ношење широке одеће Чак и ако имате „шлауф“ око стомака, а бутине су вам шире него што бисте желели, не покушавајте да их сакријете испод широке одеће. Само вам се чини да ћете прикрити нежељени вишак, а у стварности ћете изгледати дебље и старије. Уместо тога, потражите одећу која ће хармонично пратити линију вашег тела – не преуска, али ни преширока.

Kako menopauza utiče na mentalno zdravlje?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак 3 модна гафа због којих можете изгледати старије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.