Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Mar.2024, 11:16

Оперите завесе с ова 3 састојка и бићете мирни неколико година

Ускоро ће пролећно прање завеса, па ево једног корисног трика. Фото: Pexels/Rdne stock project Завесе су један од најљепших и најважнијих украса који већину станова и кућа чине топлим домом. Често дају завршну тачку уређењу ентеријера, а у зависности од материјала, боја и модела сваком простору >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дају дашак стила и елеганције.
Осим естетске, завесе имају и практичну улогу јер пружају топлотну изолацију, заштиту од сунца и нежељених погледа.
Већина се одлучује за беле завјесе које употпуњују драперијама у другим бојама и узорцима. С временом пожуте, због разних фактира. На њима се, као и на свакој другој тканини, накупљају мириси, прашина, остаци смога и масноћа, па је корисно знати како им вратити првобитни сјај.
Завесе су осетљива тканина па је важно знати да их опререте, а ми ево трика који ће након наношења изгледати као да сте их управо купили.
Потребно је: – 1 таблета аспирина
– 1 кесица прашка за пециво
– 1 мерица течног детерџента
Поступак: Скините завесе и ставите их у машину, између слојева ставите једну таблету аспирина. У преграду за прање сипајте кесицу прашка за пециво, а у преграду за претпрање сипајте дозу течног детерџента. Укључите машину на програм за завесе, а ако ваш модел нема ту опцију, једноставно је поставите на прање на 30 степени и смањите брзину центрифуге.
Šta može da se dogodi vašoj kosi ako koristite šampon sa isteklim rokom trajanja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Оперите завесе с ова 3 састојка и бићете мирни неколико година се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.