Путеви Србије: На Батровцима колона камиона дуга 3 км

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Apr.2023, 09:07

Путеви Србије: На Батровцима колона камиона дуга 3 км

На граничном прелазу Батровци јутрос је формирана колона теретних моторних возила у зауставној саобраћајној траци у дужини од 3 км. фото: Градске инфо Како је јутрос саопштило Јавно предузеће „Путеви Србије“, према информацијама у 7:30, на наплатној станици Адашевци обустављен >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је пролаз за теретна моторна возила.
У саопштењу се апелује на учеснике у саобраћају да због своје безбедности и безбедности других, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.
Danas promenljivo vreme, temperatura do 18 stepeni

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путеви Србије: На Батровцима колона камиона дуга 3 км се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.