Влада Србије спремила 295 милиона динара као финансијску помоћ ФСС-у

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Apr.2023, 12:05

Влада Србије спремила 295 милиона динара као финансијску помоћ ФСС-у

Кроз механизам употребе средстава текуће буџетске резерве Влада Србије је за Фудбалски савез Србије определила 295 милиона динара на име финансијске помоћи. Фото: sportskicentarfss.co.rs У документу објављеном у Службеном гласнику, који је Влада Србије донела 30. марта, наводи се да се тај >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << износ преноси из средстава опредељених за управљање, располагање и заштиту државне имовине, односно зграда и грађевинских објеката.
Новац се преноси на интервенцијска средства, а затим преко Генералног секретаријата владе распоређује кроз дотације невладиним организацијама, односно Фудбалском савезу.
Beogradski maraton kroz istoriju: Ove godine se očekuje više od 8.500 trkača

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Влада Србије спремила 295 милиона динара као финансијску помоћ ФСС-у се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.