Кошаркаши Црвене звезде вечерас дочекују Жалгирис у 26. колу Евролиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2024, 11:35

Кошаркаши Црвене звезде вечерас дочекују Жалгирис у 26. колу Евролиге

Кошаркаши Црвене звезде вечерас од 20 часова у „Штарк арени“ дочекују Жалгирис у 26. колу Евролиге. Фото: Танјуг/Марко Ђоковић Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је да „црвено-бели“ морају да буду концентрисани и да играју добру одбрану на мечу против Жалгириса.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> „Жалгирис се налази у сјајном моментуму, пошто су победили три од последње четири утакмице. Зато је за нас важно да будемо концентрисани, да примарно играмо добру одбрану. У нападу је потребно да добро читамо ситуације и играмо паметно. Они се прилично разликују у односу на први део сезоне“, рекао је Сферопулос на конференцији за медије у Београду.
Екипу Жалгириса предводи италијански стручњак Андреа Тринкијери.
„Увек када се мења тренер играчи позитивно реагују, док енергија буде на високом нивоу. Одбрамбено су више него солидни, док се у нападу труде да играју једноставно“, додао је тренер Црвене звезде.
Denver na gostovanju pobedio Lejkerse, Jokić među najboljima na meču

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Црвене звезде вечерас дочекују Жалгирис у 26. колу Евролиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.