У недељу, 25. фебруара у КС Барка провод за целу породицу! Не смете пропустити!

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Feb.2024, 08:50

У недељу, 25. фебруара у КС Барка провод за целу породицу! Не смете пропустити!

Драги родитељи, позивамо вас да у недељу, 25. фебруара у 10.00 часова, са децом, руку у руци, ушетате у простор креативне досаде. Фото: Градске инфо


Обећавамо сјајан провод, а оснажићемо вас да помоћу пар глумачких “цака” постанете мајстори забаве својих малишана. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<

Показаћемо вам шта све може да се уради помоћу потрепштина и непотрепштина које сте затурили у торби, деца извукла испод табуреа, неко заборавио у педијатријској чекаоници и кад је сунце, и кад је киша, где год да сте.
Подсетићемо вас на шашавости деветогодишњака које још чувате у себи. Одвојите преподне, побегните од обавеза због себе и своје деце, ми ћемо вам писати оправдања.
Kako se pripremiti za razgovor za posao ili praksu?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У недељу, 25. фебруара у КС Барка провод за целу породицу! Не смете пропустити! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.