Србија напредовала до 25. места на ранг листи ФИФА, Аргентина прва

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Apr.2023, 11:45

Србија напредовала до 25. места на ранг листи ФИФА, Аргентина прва

Фудбалска репрезентација Србије напредовала је за четири позиције на најновијој ранг листи Међународне фудбалске федерације (ФИФА), која је објављена данас. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Фудбалска репрезентација Србије тренутно заузима 25. место са 1.541,52 бода. Србија је напредовала >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на ранг листи ФИФА због добрих резултата на старту квалификација за Европско првенство, које ће бити одиграно наредне године у Немачкој. „Орлови“ су победили Литванију (2:0) у Београду, а потом и Црну Гору (2:0) у Подгорици.
Прво место преузела је селекција Аргентине са 1.840,93 бодова, а иза „гаучоса“ се налазе Француска (1.838,45) и Бразил (1.834,21). У ТОП 10 налазе се још селекције Белгије, Енглеске, Холандије, Хрватске, Италије, Португалије и Шпаније.
Наредна ранг листа ФИФА-е биће објављена 20. јула.
Kup Azije biće odigran naredne godine na šest stadiona u Kataru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Србија напредовала до 25. места на ранг листи ФИФА, Аргентина прва се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.