Гашић и Вархеји о поглављу 24,јачању сарадње у сузбијању илегалних миграција

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Dec.2022, 15:56

Гашић и Вархеји о поглављу 24,јачању сарадње у сузбијању илегалних миграција

Министар унутрашњих послова Србије Братислав Гашић састао се данас са комесаром Европске уније за суседску политику и проширење Оливером Вархејијем с којим је разговарао о даљој сарадњи у области Преговарачког поглавља 24 – правда, слобода, безбедност. Фото: Танјуг/ОМК МУП >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Републике Србије Гашић је упознао комесара Вархејија о плану рада Министарства унутрашњих послова у наредном периоду.
Током састанка, Вархеји је похвалио сарадњу са Србијом и изразио наду у јачање сарадње у области сузбијања илегалних миграција, истакавши да је Европска унија заинтересована да пружи помоћ у овој области кроз пројектну сарадњу, наводи се у саопштењу МУП-а.
Varheji: EU nastavlja sa podrškom Srbiji, posebna pomoć u borbi protiv migracije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гашић и Вархеји о поглављу 24,јачању сарадње у сузбијању илегалних миграција се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.