У Европској унији 22,9 одсто компанија користи продају преко интернета

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Feb.2024, 09:05

У Европској унији 22,9 одсто компанија користи продају преко интернета

У Европској унији је 2022. године 22,9 одсто компанија користило продају преко интернета, што је за 6,5 одсто више него у 2012. години, објавио је данас Евростат на свом вебсајту. Фото: Unsplash/pathdigital Највећи удео фирми које користе онлајн продају је забележен у Литванији 38,9 одсто, Шведској >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 38,1 одсто и Данској 36,7 одсто.
На другој страни лествице се налази Румунија са уделом од 12,9 одсто, Луксембург 13,4 одсто, Бугарска 15,1 одсто, преноси Танјуг. Удео компанија која врше онлајн продају значајно варира у зависности од величине фирме.
У 2022. години је 45,9 одсто великих фирми обављало онлајн продају наспрам 30,2 одсто предузећа средње величине. Мале компаније су на зачељу ове листе са уделом од само 20,8 одсто.
Čile poništio dozvolu za Guglov centar i traži strože ekološke provere

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Европској унији 22,9 одсто компанија користи продају преко интернета се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.