Концерт клавирско – електронског двојца „ЛП дуо“ у Градској концертној дворани 21. априла

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2023, 07:39

Концерт клавирско – електронског двојца „ЛП дуо“ у Градској концертној дворани 21. априла

Српски клавирски и електронски двојац, ЛП дуо, одржаће концерт у Градској концертној дворани 21. априла са почетком у 20 часова. Фото: PrtSc/new.gigstix.com Најпре формиран као традиционални камерни ансамбл који изводи дела класичне музике, састав је данас у извођачком и стваралачком смислу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << активан на пољу електронске, авангардне, филмске, телевизијске, позоришне и популарне музике.
У новије време се нарочито истичу у домену квантне музике, експерименталног жанра који покушава да истражи везе квантне физике и музичке уметности. Улазнице се могу купити на продајним местима Гигстиx-а или онлајн.
Javni čas i tribina “Košare priče heroja” 20. aprila u Kaću

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Концерт клавирско – електронског двојца „ЛП дуо“ у Градској концертној дворани 21. априла се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.