Умеров: Чинимо све могуће и немогуће да омогућимо пробој, имамо план за 2024.

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Feb.2024, 14:07

Умеров: Чинимо све могуће и немогуће да омогућимо пробој, имамо план за 2024.

Украјински министар одбране Рустем Умеров изјавио је данас да је Украјина већ припремила „моћан“ план за 2024. годину, који ће дати резултат. Фото: Танјуг/AP Photo/Evgeniy Maloletka „Чинимо све могуће и немогуће да направимо пробој. План за 2024. већ постоји. Не говоримо о томе јавно. Он је моћан, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << јак, даје не само наду, већ ће дати и резултате у 2024. години“, рекао је Умеров на конференцији „Украјина. Година 2024“, преноси Интерфакс Украјина.
Према његовим речима, рат Русије против Украјине је највећи рат од Другог светског рата.
„Имамо линију фронта дужине 3.200 километара, имамо интензивна борбена дејства на линији фронта дужине 1.200 километара“, навео је Умеров.
Истакао је да је у току рад на утврђивању положаја, да је он координисан и да постоји заједничка група министарстава која је задужена за то.
„До сада смо опремили више од неколико хиљада упоришта, да не говорим колико и чега, ватрених положаја“, рекао је Умеров.
Према његовим речима, Русија је од почетка инвазије у фебруару 2022. године на Украјину испалила више од 8.000 хиљада пројектила.
Sirski: Situacija na frontu teška na mnogim pravcima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Умеров: Чинимо све могуће и немогуће да омогућимо пробој, имамо план за 2024. се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.