Четири нове дестинације Ер Србије у Италији у 2023.

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Dec.2022, 13:41

Четири нове дестинације Ер Србије у Италији у 2023.

Ер Србија ће током следеће летње сезоне увести директне летове између Београда и италијанских градова Катаније, Напуља, Фиренце и Палерма. Фото: Ер Србија Увођењем тих летова, укупан број дестинација до којих национална авио-компанија саобраћа у овој медитеранској земљи биће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 10.
До нових градова у Италији, Ер Србија планира да лети два пута недељно, авионима типа ербас А319 и А320, наведено је у саопштењу компаније и додаје да су авио-карте већ у продаји.
„Настављамо тренд увођења нових дестинација у летњој сезони. Наше присуство у Италији проширујемо са четири атрактивне дестинације које ће нашим путницима понудити могућност да уживају у различитим врстама одмора – од нестварних Доломита и Алпа на северу, преко јединствених пејзажа у Тоскани до најлепших плажа света на Сицилији. У наредним данима биће још лепих вести из Ер Србије,“ изјавио је Бошко Рупић, директор комерцијале и стратегије Ер Србије.
Летови између Београда и Катаније започеће 14. априла 2023. године и реализоваће се понедељком и петком, обезбеђујући добру повезаност Катаније преко Београда до Париза, Стокхолма, Диселдорфа, Истанбула, Лиона, Цириха, Берлина, Амстердама, Осла, Тивта, Прага, Загреба, Подгорице, Беча, Штутгарта, Хановера, Копенхагена и других градова.
Карте су већ доступне по почетној цени од 99 евра у једном смеру у економској класи, наведено је у саопштењу.
Од 19. маја 2023. године, сваког понедељка и петка, путници ће имати прилику да лете до главног лучког града на југу Италије, Напуља.
Карте за Напуљ доступне су по цени почев од 69 евра у једном смеру.
Између Београда и Фиренце летови ће се обављати од 20. маја 2023. године, уторком и суботом.
Авио-карте су већ у продаји по цени почев од 69 евра у једном смеру у економској класи.
Из Фиренце, преко Београда, путници ће имати прилику да путују до Амстердама, Стокхолма, Берлина, Брисела, Копенхагена, Цириха, Париза, Беча, Љубљане, Загреба, Подгорице, Диселдорфа, Франкфурта, Истанбула и других дестинације из мреже Ер Србије.
До Палерма, административног центра Сицилије, Ер Србија ће саобраћати од 14. јуна 2023. године, сваке среде и суботе.
Карте до ове дестинације доступне су по цени почев од 99 евра у једном смеру у економској класи.
Из Палерма, преко Београда, Ер Србија омогућава добре конекције до других градова у својој мрежи као што је Диселдорф, Цирих, Амстердам, Париз, Истанбул, Беч, Љубљана, Загреб, Берлин, Осло и Штутгарт.
Momirović: Što pre Sporazum o slobodnoj trgovini sa Kinom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Четири нове дестинације Ер Србије у Италији у 2023. се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.