Дојче телеком у 2023. више него удвостручио профит на 17,8 милијарди евра

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Feb.2024, 09:31

Дојче телеком у 2023. више него удвостручио профит на 17,8 милијарди евра

Немачки гигант телекомуникација Дојче телеком (ДТ) објавио је данас на свом сајту резултате за 2023. годину из којих произилази да је профит компаније више него удвостручен у односу на 2022. годину, са осам на 17,8 милијарди евра. Фото: Unsplash/Mica-Bomaister Приход ДТ за претходну годину износи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << скоро 112 милијарди евра, што је за 2,1 одсто мање него пре годину дана.
Компанија је постигла добре резултате упркос слабијем резултату у последњем кварталу 2023. године када је забележила приход од 29,4 милијарде евра и губитак већи од милијарду евра, преноси Танјуг. У свету пуном изазова смо поново остварили добре резулатате са уобичајеном поузданошћу, рекао је извршни директор Дојче телекома Тим Хетгес.
Он је изразио наду да ће се раст ДТ наставити и у 2024. години због добрих резултата продаје у Европи и у Сједињеним Америчким Државама.
Čile poništio dozvolu za Guglov centar i traži strože ekološke provere

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дојче телеком у 2023. више него удвостручио профит на 17,8 милијарди евра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.