Вучић: Приштина да прихватити договорено из 2013 и 2015 или је крај свега

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Maj.2023, 09:52

Вучић: Приштина да прихватити договорено из 2013 и 2015 или је крај свега

Председник Србије Александар Вучић рекао је да, уколико Приштина не прихвати да спроведе бриселске споразуме из 2013. и 2015. године, нема смисла наставити са преговорима. Фото: Танјуг/Зоран Жестић „Ми смо разговарали о нечему где и једни и други морамо да учинимо компромисе како >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << би до договора дошло“, рекао је Вучић након трилатералног састанка у оквиру разговора о нормализацији односа Београда и Приштине јуче у Бриселу одговарајући на питање новинара
„(Иса) Мустафа и ја смо 2015. године потписали принципе. Они се сад одричу свих принципа и кажу да не може ни један, зато што им је тако рекао Уставни суд. Али нема проблема. Ако ћете тако да се играте онда нема потребе или нема смисла да на озбиљан начин прихватамо аргументацију тако да је то бесмислен приступ. Или ће се прихватити оно што је договорено 2013. и 2015. године или је крај свега“, рекао је Вучић.
Орлић у Анкари на Самиту председника парламената

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Приштина да прихватити договорено из 2013 и 2015 или је крај свега се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.