У Србији сутра променљиво облачно, највиша температура до 20 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Feb.2024, 15:43

У Србији сутра променљиво облачно, највиша температура до 20 степени

У Србији ће сутра бити променљиво облачно са дужим сунчаним интервалима и натпросечно топло за ово доба године, с најнижом температуром од 6 до 10, а највишом од 16 до 20 степени. Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, слаба киша је могућа >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тек понегде на истоку и југу и то углавном током јутра и преподнева. Ветар слаб и умерен, у јужном Банату, Поморављу и планинским пределима повремено и јак јужни и југоисточни.
И у Београду сутра променљиво облачно са дужим сунчаним интервалима и натпросечно топло. Ветар умерен, југоисточни. Најнижа температура од 8 до 10, а највиша око 20 степени.
Према изгледима времена за наредних седам дана, до понедељка, 4. марта, биће променљиво уз смену сунчаних и облачних интервала и топло време за овај период године, у већини места од 15 до 20, а у кошавском подручју и планинским пределима и ветровито уз умерен и јак, повремено и олујни јужни и југоисточни ветар.
Од четвртка углавном у брдско-планинским пределима понегде слаба, краткотрајна киша.
Labović: Ove godine smo prvi put na Sajmu primenili AI u promotivne svrhe

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији сутра променљиво облачно, највиша температура до 20 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.