Сутра у Србији облачно са кишом, температура до 20 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Maj.2023, 11:04

Сутра у Србији облачно са кишом, температура до 20 степени

Према прогнози РХМЗ, сутра ће у Србији бити умерено до потпуно облачно, местимично с краткотрајном кишом, а после подне се понегде очекује се и пљусак са грмљавином. Фото: Градске инфо Ветар слаб и умерен, северни. Најнижа температура од 8 до 12 степени, а највиша од 16 до 20 степени.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Крајем дана и у току ноћи делимично разведравање. У Београду ће сутра бити умерено до потпуно облачно, повремено с краткотрајном кишом или локалним пљуском.
Ветар слаб и умерен, северни.
Најнижа температура око 12 степени, а највиша око 18 степени. Крајем дана и у току ноћи очекује се делимично разведравање.
Za vreme prvomajskih praznika 15.021 saobraćajni prekršaj

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра у Србији облачно са кишом, температура до 20 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.