Блумберг: Шолц позвао кинеског премијера да посети Берлин 20. јуна

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 11:35

Блумберг: Шолц позвао кинеског премијера да посети Берлин 20. јуна

Немачки канцелар Олаф Шолц позвао је кинеског премијера Ли Ћијанга на разговоре у Берлин 20. јуна, објавио је данас Блумберг,
позивајући се на добро обавештене изворе. Фото: Танјуг/AP Photo/Paul White Како се наводи, Шолц ће имати за циљ да ангажује Пекинг као кључног партнера у питањима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << као што су мир и климатске промене, пренео је Ројтерс.
Шолц је са немачком пословном делегацијом почетком новембра боравио у посети Кини, када је договорено проширење привредне сарадње две земље.
Američka ambasadorka pred SB UN nazvala Rusiju licemernim sazivačem sastanka

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Блумберг: Шолц позвао кинеског премијера да посети Берлин 20. јуна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.