Данас умерено до потпуно облачно и ветровито, местимично киша, до 19 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Feb.2024, 10:02

Данас умерено до потпуно облачно и ветровито, местимично киша, до 19 степени

У Србији ће данас бити умерено до потпуно облачно, топло и ветровито, местимично са слабом кишом и с највишом дневном температуром од од 13 до 19 степени Целзијуса. Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, дуваће слаб и умерен, повремено >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и јак јужни и југозападни, у кошавском подручју југоисточни ветар, који ће на југу Баната и у планинским пределима достизати и ударе олујне јачине.
Јутарња температура износиће од 5 до 13, а највиша дневна од 13 до 19 степени.
И у Београду данас умерено до потпуно облачно, топло и ветровито, повремено са слабом кишом. Ветар умерен, повремено и јак, југоисточни. Јутарња температура у главном граду износиће око 13, а највиша дневна око 17 степени.
Према изгледима времена за наредних седам дана, до суботе, 2. марта, задржава се умерено до потпуно облачно и топло време за овај период године, у већини места од 15 до 20 степени и ветровито са слабим и умереним јужним и југоисточним ветром, а у кошавском подручју и планинским пределима повремено и са ударима олујне јачине.
У недељу местимично са слабом кишом, док ће почетком следеће седмице киша бити ретка појава.
Од четвртка претежно облачно, повремено са слабом кишом.
 
Mali: Pripremni radovi ispod zemlje za izgradnju EKSPO2027 se polako završavaju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас умерено до потпуно облачно и ветровито, местимично киша, до 19 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.