Зеленски увео санкције за још 182 фирме и троје појединаца

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jan.2023, 11:14

Зеленски увео санкције за још 182 фирме и троје појединаца

Украјински председник Володимир Зеленски увео је данас санкције за 185 компанија и појединаца за које се верује да су повезани са режимом у Москви. Фото: Танјуг/AP Photo/Efrem Lukatsky Зеленски је навео да ће фирме и бизнисмени који железницом превозе особље и војну опрему “у име државе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << агресора“ бити кажњени, као и да ће заплењена имовина бити коришћена у одбрани Украјине, преноси Гардијан.
Међу 182 фирме са списка налази се и неколико белоруских, које помажу Русији с испорукама, као и троје појединаца.
Зеленски је навео да Украјина ради на томе да и друге државе блокирају имовину тих фирми и појединаца, и захвалио се “свима који помажу у јачању санкција против Русије“, преноси британски лист.
Шеф „Вагнера” послао је писмо америчком министру финансија

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зеленски увео санкције за још 182 фирме и троје појединаца се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.