Срђан Јовановић одређен за главног судију 171. „вечитог дербија“

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Sep.2023, 11:55

Срђан Јовановић одређен за главног судију 171. „вечитог дербија“

Срђан Јовановић ће бити главни судија 171. „вечитог дербија“ у ком ће Партизан у среду од 19 часова угостити Црвену звезду, саопштила је данас судијска комисија Фудбалског савеза Србије. Фото: Танјуг/Јадранка Илић Како је саопштено, Јовановићеви помоћници ће бити Урош Стојковић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и Милан Михајловић, док ће у ВАР соби бити Александар Живковић као главни и Немања Петровић као асистент.
Јовановић је претходног викенда судио меч Спартак – Вождовац, а ове сезоне је за сад судио само један европски меч, дуел између аустријског Штурма и холандског ПСВ Ајндховена у квалификацијама за Лигу шампиона.
Најбољи српски судија је већ био главни арбитар на неколико дерби мечева, а последњи пут у 167. међусобном дуелу кад су Црвена звезда и Партизан 16. априла 2022. године на стадиону „Рајко Митић“ одиграли без голова.
Jovanović: Imamo lepu prednost koju bi trebalo da nadogradimo pobedom u derbiju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Срђан Јовановић одређен за главног судију 171. „вечитог дербија“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.