Хуманитарни концерт за Милоша Ћелапа у СКЦНС Фабрика, 17. фебруара

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Feb.2023, 14:15

Хуманитарни концерт за Милоша Ћелапа у СКЦНС Фабрика, 17. фебруара

Хуманитарни концерт за седмогодишњег Милоша Ћелапа из Новог Сада који се бори против леукемије, одржаће се 17. фебруара у СКЦНС Фабрици, а наступају Atheist Rap, Killo Killo banda, Кецкец и Севертранси, Тања Бањанин и СНБ (СкупљениНаБрзину). Фото: Wood Сав приход од улазница биће усмерен на лечење >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << малог Милоша, а поред тога, на улазу у Фабрику ће бити постављена кутија за добровољне донације.
Улазнице могу да се купе по цени од 1.000 динара на сајту tickets.rs, као и на њиховим продајним местима. На дан концерта цена ће износити 1.200 динара, а концерт почиње у 20 часова.
Фото: Фондација Буди хуман Детаљније о Милошевој болести, лечењу и начинима да помогнете, прочитајте на сајту Фондације „Буди хуман“.
Blokstok Festival i ovog leta u Železničkom parku

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хуманитарни концерт за Милоша Ћелапа у СКЦНС Фабрика, 17. фебруара се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.