Ђоковић данас око 15 сати игра у осмини финала Српска опена против Ван Аша

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2023, 07:16

Ђоковић данас око 15 сати игра у осмини финала Српска опена против Ван Аша

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић играће данас око 15 часова меч осмине финала на АТП турниру у Бањалуци против Француза Лука ван Аша, саопштили су вечерас организатори Српска опена. Фото: Танјуг/AP Photo/Antonio Calanni Овај меч планиран је као трећи дуел дана на Централном терену. Ђоковић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је у првом колу био слободан, док је Ван Аш победио Швајцарца Стана Вавринку 1:6, 7:6 (7:4), 6:4.
Програм на Централном терену отвориће данас од 11 сати српски тенисер Ласло Ђере и Хрват Борна Ћорић, који ће се састати у осмини финала Српска опена.
По завршетку овог меча биће настављен дуел првог кола између српског тенисера Хамада Међедовића и Француза Грегоара Барера. Француз је први сет добио у тај-брејку 7:6 (8:6), а онда је меч прекинут због кише.
Потом ће на терен изаћи Ђоковић и Ван Аш, а програм ће на Централном терену да затворе Француз Гаел Монфис и Чех Јиржи Лехечка, који ће одиграти меч првог кола.
Програм на терену „Гренстенд“ отвориће Никола Ћаћић и Миомир Кецмановић који ће се у првом колу дублова састати са Американцем Хантером Рисом и Аисамом-Ул-Хак Курешијем из Пакистана.
На овом терену потом следи меч првог кола у сингл конкуренцији између Дамира Џумхура из БиХ и Британца Лијама Бродија, а затим ће свој меч наставити Перуанац Хуан Пабло Вариљас и Француз Уго Гастон.
Програм на овом терену затвориће меч осмине финала између Аустралијанца Алексеја Попирина и Словака Алекса Молчана.
На терену број Један биће одиграно пет мечева првог и другог кола у дубл конкуренцији.
Српска опен се игра за наградни фонд од 562.815 евра.
Košarkaška Superliga Srbije počinje 26. aprila

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић данас око 15 сати игра у осмини финала Српска опена против Ван Аша се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.