Бесплатан улаз за децу до 14 година на утакмицу Црвена звезда – Чукарички

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Feb.2024, 13:41

Бесплатан улаз за децу до 14 година на утакмицу Црвена звезда – Чукарички

Улаз на утакмицу 22. кола Суперлиге Србије, између Црвене звезде и Чукаричког, биће бесплатан за децу до 14 година, саопштио је данас клуб са стадиона „Рајко Митић“. Фото: Танјуг/Марко Ђоковић „Црвена звезда са поносом обавештава малишане да ће капије на источној страни стадиона >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „Рајко Митић“ бити отворене за сву децу старости до 14 година на мечу против Чукаричког, који је на програму у суботу, 24. фебруара од 16 часова“, стоји у објави на сајту клуба.
Клуб наставља с том акцијом и у 2024. години, путем које је свим дечацима и девојчицама до 14 година омогућен бесплатан улаз на источну трибину „Маракане“ на мечевима домаћег првенства. Неопходно је да малишани буду у пратњи једне одрасле особе које поседује улазницу за меч између Црвене звезде и Чукаричког.
Звезда такође подсећа да сви навијачи са купљеном улазницом за меч против Чукаричког бесплатно добијају и улазницу за 172. „вечити дерби“ који се игра 9. марта од 17 часова на највећем српском стадиону. „Услов да вам улазница за 172. „вечити дерби“ важи је да присуствујете утакмици са Чукаричким“, закључује се у објави и подсећа на цене улазница за меч против Чукаричког: Север – 500 динара, Исток – 700 динара, Запад – 1000 динара, трибина Синиша Михајловић – 1800 динара.
Улазнице су у продаји онлајн, као и на благајни стадиона у петак од 10 до 18 часова, и у суботу од 10 до 16 часова.
Liverpul bez pola tima „pregazio“ Luton za poluvreme

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бесплатан улаз за децу до 14 година на утакмицу Црвена звезда – Чукарички се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.