МУП: Од сутра до 14. августа појачане контроле брзине кретања возила

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Avg.2023, 10:52

МУП: Од сутра до 14. августа појачане контроле брзине кретања возила

Припадници саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова ће од сутра до 14. августа, спроводити међународну акцију појачане контроле саобраћаја, која ће бити усмерена на контролу брзине кретања возила. Foto: www.mup.gov.rs Током акције, која се истовремено спроводи у 30 европских >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << земаља чланица организације РОАДПОЛ (мрежа саобраћајних полиција Европе), саобраћајна полиција ће ангажовати све расположиве уређаје за мерење брзине кретања – ручне радаре, радаре у системима видео надзора и уређаје за мерење брзине у возилима без обележја полиције, такозваним пресретачима.
На ауто-путевима биће мерена и просечна брзина кретања возила коришћењем проширеног и унапређеног система, наводи се у саопштењу Министарства унутрашњих послова.
Одређени број патрола снимаће брзину кретања без заустављања возача, а власници возила која буду снимљена у прекорачењу брзине, добиће на кућну адресу позив да се изјасне о идентитету особе која је учинила прекршај.
Министарство унутрашњих послова још једном апелује на све возаче да поштују ограничење брзине кретања.
Radovi na deonicama nekih putnih pravaca

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак МУП: Од сутра до 14. августа појачане контроле брзине кретања возила се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.