ПАОК победник 13. Меморијала великана у Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Okt.2022, 20:10

ПАОК победник 13. Меморијала великана у Новом Саду

Победник 13. Меморијала великана је ПАОК. Грчки представник је до првог места стигао победом у трећем колу над екипом Војводине, те тако турнир завршио без пораза. Фото: ОК Војводина Иако је показала борбеност, мотивисаност и у добром делу утакмице квалитетну игру, Војводина >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је у мечу са ПАОК-ом забележила и други пораз од 0:3, мада ни тај резултат није прави показатељ односа снага два тима.
Слично мечу са словеначком екипом, црвено-бели су у прва два сета били равноправан ривал, имали су прилику да сетове реше у своју корист, али када се у завршницама играло поен за поен недостајало је сигурности и прецизности.
У мечу пре тога АЦХ Волеј је савладао Левски 3:0 и тако заузео друго место. Војводина је освојила треће место, док је бугарски тим заузео четврту позицију, али је као најмлађа екипа на турниру показао изузетан потенцијал.
За најбољег играча турнира проглашен је Брам Ван ден Дриес (ПАОК), док је за најбољег техничара узабран Вук Тодоровић (АЦХ Волеј). Најбољи блокер је Деивид Цоста (ПАОК), а либеро Стефан Негић (Војводина). Признања играчима и екипама поделиле су ћерке легенди Жарка Петровића и Радована Дабића, Соња Петровић и Лана Дабић. Турнир је свечано затворио Властимир Мастиловић, начелник за спорт и омладину, Градске управе Новог Сада.
Генерални директор Војводине Никола Салатић уручио је специјалне поклоне бившим играчима Војводине и репрезентативцима, Немањи Машуловићу и Вуку Тодоровићу.
Mladost na „Karađorđu“ bez šanse protiv raspoložene Zvezde (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ПАОК победник 13. Меморијала великана у Новом Саду се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.