Мареј водио Нагетсе, Јокићевих 13 поена у победи над Шарлотом

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jan.2024, 09:46

Мареј водио Нагетсе, Јокићевих 13 поена у победи над Шарлотом

Кошаркаши Денвера победом пред својим навијачима отворили су 2024. Фото: Танјуг/AP Photo/David Zalubowski Изабраници Мајкла Мелоуна у Бол арени били су бољи од Шарлота, 111:93.
Никола Јокић није имао вече на какво нас је навикао, постигао је за 27,5 минута 13 поена уз 11 скокова и шест асистенција, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << али и то је било довољно. Имао је Јокић 6/7 из игре, без покушаја за три поена и 1/1 са линије пенала.
Јокић је имао нешто слабије прво полувреме, за 17 минута на паркету постигао је тада само два поена, па су екипе на одмор отишле изједначене, 49:49.
Ипак, у наставку је све било другачије.Меч се преломио у трећој деоници коју је Денвер добио са 40:17.
Ушли су у последњих 12 минута са предношћу Нагетса од 89:66 па је било само питање каква ће бити разлика на крају.
На крају 111;93 у партији коју је обележио Џамал Мареј.
Постигао је 25 поена уз три ухваћене лопте и седам асистенција, а одличан је био и Мајкл Портер Џуниор који је сусрет завршио са 22 поена уз осам скокова и асистенцију. Искусни Реџи Џексон је додао 15 поена.
Код Хорнетса, Мајлс Бриџис је био најефикаснији са 26 поена уз девет скокова и пет асистенција, по 15 су постигли Ник Ричардс и Брендон Милер.
Obradović pred Asvel: Imamo igrače koji su u problemu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мареј водио Нагетсе, Јокићевих 13 поена у победи над Шарлотом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.