Како је Звезда бесплатно довела тројицу фудбалера који вреде 13 милиона евра?

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jun.2023, 10:49

Како је Звезда бесплатно довела тројицу фудбалера који вреде 13 милиона евра?

Фудбалски клуб Црвена звезда, припремајући се за историјско директно учешће у Лиги шампиона, ради на јачању тима, а већ су завршена три трансфера по угледу на највеће мајсторе „скаутинга“ Јувентус, Севиљу или Ајакс. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Звезда је овог лета „без обештећења“ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << довела тројицу фудбалера који на трансфер тржишту вреде око 13 милиона евра.
Стигли су Жан Филип Красо (шест милиона), Питер Олањинка (пет милиона) и Марко Стаменић (његова вредност по специјализованим порталима креће се од 1,2 до 1,8 милиона).
Такође, ангажован је и Едмунд Адо из Спартака (незванично обештећење Суботичанима је 400.000), а према специјализованим порталима репрезентативац Гане тренутно вреди милион евра.
У Звезди ће бити још потписа, питање тренутка је када ће се озваничити трансфер израелског голмана Омрија Глазера, као замена за Милана Борјана, потписао је и супер талентовани Јован Шљивић, а сигурно је да ће руководство клуба додатно ојачати екипу, као што је и најавио генерални директор Звездан Терзић на почетку припрема.
Edin Džeko nastavlja karijeru u Fenerbahčeu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како је Звезда бесплатно довела тројицу фудбалера који вреде 13 милиона евра? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.