13 истина о томе шта мушкарци желе од жене

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Mar.2023, 08:00

13 истина о томе шта мушкарци желе од жене

Мушко – женски односи су одувек били нека врста мистерије. Фото: Pexels/Edward Eyer Шта они желе код нас, а шта ми код њих, мишљења су увек различита, јер ипак важи оно – „сто људи, сто ћуди“.
Међутим, успели смо да сазнамо шта је то што мушкарци заиста желе од жена, када су у потрази >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са оном „правом“.
1. Мушкарци воле да воле и да им се та љубав узвраћа Проблем је што се многе жене понашају хладно и неимпресионирано. Није увек лако наћи жену у коју ће се заљубити и приметно је колико мушкараца покушава и чека када мисле да су нашли ону праву.
2. Мушкарци су у потрази за женом која им је атрактивна (логично?) Жене можда мисле да су мушкарци плитки и да им је битан само изглед. Али, не воле сви мушкарци манекенке, а многима се и не свиђа жена која има 20 килограма са креветом (што би се рекло). Оно што већина тражи и воли су жене које су самоуверене и које воле свој изглед. Они су поносни када им девојка изгледа добро и не постоји човек који не мисли тако.
3. Мушкарци траже жену којој могу да верују и која ће бити ту за њих Можда ово звучи чудно, али многе жене нису поуздане, а многе су и неверне. Толико да су у ствари мушкарци на опрезу. Један пољубац на прошлој забави се можда не рачуна, као ни флертовање са згодним барменом – све је то велика забава и део женског карактера. Али преокрените ситуацију, ви мрзите када он уради исто.
Мушкарац никада не може да опрости жени неверност и зато тражи особу којој ће моћи у потпуности да верује.
4. Мушкарци желе да оснују своју породицу и да се скрасе Зато траже особу која ће исто то желети колико и он.
5. Мушкарци углавном траже жену која је женствена, нежна и добра Зато што овакви квалитети чине жену (подсвесно) добром мајком и једноставно су привлачне. Не кажемо да мушкарцу треба неко ко ће му „глумити“ мајку, већ да траже жену са оваквим атрибутима која ће једног дана бити добра мама његовој деци.
6. Мушкарци желе жену која има одличан смисао за хумор Жене некада знају да буду оптерећене малим стварима и детаљима. Вероватно ћете чути или већ јесте, за девојку која је „једна од њих“.
То значи да се она одлично уклапа са њиховим хумором, да је друштвена и да је забавно бити у њеном друштву. Овакве жене су екстремно привлачне многим мушкарцима. Они желе да имају добар провод и релаксацију када не раде, тако да је идеалан партнер она која зна да ради то исто.
7. Мушкарци траже жену која зна да задржи своју женственост и које су брижне и добре Иако свака жена на свету подригне и има права на испијање пива, то не значи да такво понашање привлачи мушкарце. Жене се могу наљутити и једноставно рећи да мушкарци морају да се навикну на то, међутим у томе је проблем. Неће се никада навићи. Могу само да одлуче да не желе да буду са таквом женом, која се понаша као и његови пријатељи у друштву.
8. Мушкарци желе некога ко ће им бити подршка Многе жене критикују мушкарце због понашања, каријере и желе да их на све начине промене. Ово је огромна грешка. Најбоља веза ће опстајати због узајамне подршке. Када жена неће или не покушава да пружа подршку свом драгом, врло брзо ће га и изгубити.
9. Мушкарци не воле жене које вичу Они желе особу која ће разговарати и која зна да дискутује. Комуникација је на првом месту. Експлозивни темперамент ће вас можда учинити занимљивим један дан, али не и на дуже стазе.
10. Мушкарци воле жене које су пуне изазова и које их држе на ногама Генерално су мушкарци лењи у везама, када осете да су на сигурној територији. Када је мушкарац изазван, урадиће нешто по том питању.
11. Мушкарци су генерално више резервисани, него жене када је секс у питању Мушкарци знају шта воле у кревету и држе се тога. Авантуристички сексуални апетит код многих мушкараца није присутан иако је он убеђен да јесте. У стварности, мушкарци су врло конзервативни.
Сексуално авантуристички дух нема никакве везе са бројем партнера или стварима које ће покушати са истим. Углавном је овако: мушкарци желе мирно време у спаваћој соби, док су жене те којима је досадно.
12. Мушкарци желе жену која ће се везати за њих Иако је у данашње време тешко наћи такву особу, то не утиче на ову жељу. Мушкарци желе девојку са којом ће моћи да буде отворен и да дели све.
13. Мушкарци не желе да буду сами. Vaš znak zodijaka otkriva da li ćete biti srećni u braku

Преузмите андроид апликацију.
Чланак 13 истина о томе шта мушкарци желе од жене се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.