Савез самосталних синдиката сутра свечаном академијом обележава 120 година рада

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 14:34

Савез самосталних синдиката сутра свечаном академијом обележава 120 година рада

Савез самосталних синдиката Србије (СССС) ове године обележава велики јубилеј, 120 година од оснивања а тим поводом ће сутра у МТС дворани у Београду бити одржана свечана академија, саопштено је из ове синдикалне централе. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Из СССС истичу да слоганом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << академије „Историја је путоказ, будућност је пут“ јасно поручују да никада неће посустати и да ће се увек, снажно и енергично, чути глас радника.
Додају да је мало институција, а још мање организација у Србији, па и у Европи, које попут њих постоје и трају кроз читав 20. век и да је СССС, упркос више него турбулентном времену, успео да опстане и оправда своје постојање и у 21. веку. Наглашавају да се за 12 деценија постојања основни циљеви због којих су се запослени учлањивали у синдикате, а синдикати у Савез самосталних синдиката, нису много променили и да борба за права запослених, боље зараде, пензијску и здравствену сигурност, безбедност на раду, траје и даље.
Свечаности ће, како је најављено из Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања присуствовати ресорни министар Никола Селаковић.
Stano: Sporazum i dalje na snazi, SE odvojena organizacija od EU

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Савез самосталних синдиката сутра свечаном академијом обележава 120 година рада се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.