Средњи курс данас 117,1707 динара за евро

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 11:06

Средњи курс данас 117,1707 динара за евро

Званични средњи курс динара за евро данас је 117,1707 динара, што је незнатна промена у односу на петак, објавила је Народна банка Србије. Фото: Градске инфо Динар је према евру јачи у односу на пре месец дана за 0,1 одсто, исто као и на годишњем нивоу, а од почетка године је непромењен.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Званични курс динара према долару данас је јачи за 0,2 одсто и износи 108,5517 динара за долар.
Динар је према долару слабији за 1,6 одсто него пре месец дана, на годишњем нивоу јачи је за 0,7 одсто, а од почетка године ослабио је за 2,5 процената.
Nemačka troši milijarde na izgradnju gasnih elektrana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Средњи курс данас 117,1707 динара за евро се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.